Το κέντρο μας αποτελεί ένα Πρότυπο Κέντρο Φυσικοθεραπείας που προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πάσχοντες από χρόνιους πόνους που προκαλούν διάφορες παθήσεις όπως η οσφυαλγία, οι κακώσεις που προκαλούνται από εξαντλητική και λανθασμένη άθληση και οι ρευματοπάθειες.

Τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει το κέντρο μας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την εμπειρία του προσωπικού αποτελούν εγγύηση για την επιτυχή και άμεση αποκατάσταση του ασθενούς.

Με την πείρα μας, την σύγχρονη τεχνογνωσία και τη διαρκή ενημέρωση πάνω στις τελευταίες θεραπευτικές μεθόδους, σας προσφέρουμε άμεση και ανθρώπινη αντιμετώπιση των προβλημάτων σας με σεβασμό στην ιδιοσυγκρασία και τις ανάγκες του καθενός από εσάς ξεχωριστά.

Αναζήτηση

Εξοπλισμός

1Τα σύγχρονα μηχανήματα καθώς επίσης η πολύχρονη εμπειρία, η συνεχής επιμόρφωση και το ενδιαφέρον για τον άνθρωπο είναι τα χαρακτηριστικά μας που συνθέτουν Διαβάστε Περισσότερα...

Το Θεραπευτήριο

Ο στόχος μας είναι όλες μας οι γνώσεις, οι εμπειρίες και ο άρτιος εξοπλισμός μας να τεθούν στη διάθεση των ατόμων που τα έχουν ανάγκη.

Τα σύγχρονα μηχανήματα  καθώς επίσης η πολύχρονη εμπειρία, η συνεχής επιμόρφωση και  το ενδιαφέρον για τον άνθρωπο είναι τα χαρακτηριστικά μας που συνθέτουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Εθνάρχου Μακάριου 17
    Πέραμα,
Τ.Κ.: 18863

Τηλ.: 2130290720
     Κιν.: 6946906413

info@anestisdakoutros.gr

 

Που Βρισκόμαστε